Домой Последние новости Украины На Волині горіла господарська споруда

На Волині горіла господарська споруда

344
0

На Волині горіла господарська споруда

На Волині ліквідували дві пожежі на об’єктах господарювання.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

Так, 23 жовтня о 01:13 надійшло повідомлення про пожежу на території господарства імені Шевченка в с.Угринів Луцького району – горіла солома в тюках. Гасіння пожежі здійснювали рятувальники 2-ї, 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Волинській області, вогнеборці команд місцевої пожежної охорони сіл Чаруків, Угринів, Сенкевичівка.

Пожежу вдалось ліквідувати тільки о 6:15, вогонь знищив близько 50 т соломи в тюках. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів і обладнання.

На Волині горіла господарська споруда

Також 24 жовтня вночі виникла пожежа в господарській споруді в м. Ківерці. Повідомлення до служби 101 надійшло о 04:25, за підвищеним номером виклику до місця події виїхали чергові варти 6-ї ДПРЧ м.Ківерці, 1-ї ДПРЧ місста Луцька, 3-ї ДПРЧ м.Рожище, оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Волинській області.

Вже за 10 хвилин після повідомлення перший підрозділ рятувальників приступив до гасіння пожежі – загалом на приборкання вогню подано 5 водяних стволів. На місці події працювали 18 чоловік особового складу, залучено 5 одиниць пожежної техніки.

Пожежу локалізували о 05:26, ліквідували – о 05:59. Вогонь знищив покрівлю та перекриття на площі 250 м2, три вікна. Ймовірну причину пожежі встановлюють.